“Ik ben OKE”

Vanaf mei ga ik beginnen met de “Ik ben OKE” training voor hooggevoelige kinderen. Tijdens deze bijeenkomsten worden er samen allerlei leuke dingen gedaan, er worden verhalen verteld, er wordt getekend, geplakt of gekleurd en er worden leuke ontspanningsoefeningen gedaan.

Doel van de bijeenkomsten is (gevoelige) kinderen weerbaarder te maken, ze meer begrip te geven over hun innerlijke wereld (emoties), samen naar handige gedachten en oplossingen te zoeken, zich beter te kunnen concentreren (afsluiten voor externe prikkels), zich te kunnen ontspannen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.