Feest bij Balancing 🎉🎊🎁🎈

Dankbaar ben ikvoor de afgelopen 5 jaar waarin ik mijn droom werkelijkheid heb kunnen laten worden.
In deze jaren heb ik zoveel mooie en bijzondere mensen mogen ontmoeten. Mijn cliënten, mijn mede cursisten. Ik ben iedereen die in meer of mindere mate bij Balancing betrokken is (geweest) heel dankbaar.🙏
Bedankt voor het vertrouwen dat jullie stelden in ons lieve mensen, voor de openheid en de durf om te mogen groeien. Zo mooi dat wij een stukje op jullie reis mee mochten lopen.
Bij een feest horen natuurlijk ook kadootjes 🎉🎈🎁 en daarom hebben we een aantal leuke acties voor jullie bedacht.
Op 1 april(het is echt geen grapje 😄) bestaat deze praktijk gespecialiseerd in hooggevoeligheid al weer 5 jaar. In deze afgelopen jaren wisten veel mensen de weg naar Balancing te vinden.
Om dit jubileum te vieren zijn er in de maanden april én mei van dit jaar leuke kortingsacties. Zo krijg je deze maanden sowieso 5 € korting op de uurprijs, dus betaal je nu maar 40€,of kan er een massage geboekt worden met 25% korting van €45 voor €33,75 .In mei is er de bring -a -friend actie. Als jij een andere betalende client aandraagt krijg je eenmalig een korting van 50% op de factuur.
Daarnaast is er nog een like actie op Facebook. Like de pagina van Balancing en maak kans op een leuk pakketje met oa het boek Hartsverhalen voor hooggevoelige mensen.

Volgende bericht
Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: