Balancing 10 jaar

Feest!

Dit jaar op 1 april mag ik terugkijken op 10 jaar Balancing. Jaren waarin ik vele cliënten heb mogen begeleiden, die weer meer in hun kracht zijn gaan staan. De afgelopen jaren heb ik ook veel over mezelf geleerd en ben ik ook met mijn eigen processen aan de slag gegaan, waardoor als mens maar ook als coach gegroeid ben.

Ik ben erg dankbaar voor alle jaren die zijn geweest en dat er nog maar vele jaren bij mogen komen. Dit wil ik graag vieren met jullie! Bij feest horen natuurlijk ook kadootjes. In de hele maand april krijgen jullie op al onze sessies en massages €10 korting!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.