Hsp+ pakket

  1. Het HSP+ pakket is een intensieve combinatie van Hsp begeleiding met intuïtieve massages. De ene week Hsp begeleiding, de andere week massage. Dit om nog meer het lichaamsbewustzijn te kunnen vergroten waardoor het aangeven van grenzen ook makkelijker kan gaan. Met de begeleiding leer je om te gaan met prikkels, leer je over de invloed van je gedachten en oefenen we in aanwezig zijn in je lichaam. Door massage wordt je je nog meer bewust van je lichaam. Het ontspant het lichaam en de geest, waardoor de oefening beter gedaan of ervaren kan worden. Tevens voert het afvalstoffen af.massage 3

Aangeraakt worden vinden sommige hooggevoelige mensen best spannend, durf je maar over te geven aan het moment, de controle los te laten en te genieten van aandacht alleen voor jou! Ik stem mij eerst af op jou en met heerlijke verwarmde olie zal ik je dan masseren. En mocht dit nog een te grote stap zijn dan starten we bijv eerst over de kleding heen, zodat je rustig in jouw tempo kan wennen. De massages die ik geef zijn gericht op ontspanning, stimuleren je ook in het meer durven voelen en aanwezig te zijn in je lichaam. Alles mag er Zijn!

Het HSP plus pakket is er voor iedereen die wil investeren in zichzelf, graag wil ont-moeten, ontdekken, ontvangen. Aandacht helemaal voor jou. Het HSP plus pakket stem ik helemaal op jouw behoeftes af. Een voorbeeld: 10 HSP coaching gesprekken & 5 massages.

Informeer naar de mogelijkheden

 

 

%d bloggers liken dit: