4-Handenmassage

Wat is er prettiger dan een ontspanningsmassage. Een massage waarbij je heerlijk kan wegzakken onder de aanraking, de warme olie en de volledige aandacht. Juist een 4 handen massage. Hierbij wordt je zowel door Daniël als Inge gemasseerd. Een uniek samenspel van twee masseurs. Doordat wij beide zeer gevoelige mensen zijn kunnen wij uitstekend aanvoelen wat er op het moment nodig is. Waar zit de spanning in het lijf, welke plekken willen graag aandacht. Wij kunnen dit zeer gericht aandacht geven voor een totale ontspanning. Doordat wij al jaren samen zijn vullen wij elkaar aan in een harmonieuze massage.

Wat levert het je op als client: een totaal andere ervaring dan een gewone massage. Tijdens een reguliere massage kunnen je hersenen nog registreren wat er gebeurt. Door de aanwezigheid van 4 handen kun je niet meer registeren en bijhouden wat er waar gebeurt. Met als gevolg dat je je volledig kunt ontspannen zonder met je aandacht bij de handen van de masseur te zijn. De massages zijn niet erotisch van aard.

De massages zijn te boeken op doordeweekse avonden. Heb je interesse in een massage neem dan contact op via het contactformulier, telefonisch of via de email. Wil je weten hoe anderen een massage hebben ervaren kijk dan eens bij de recensies

 

%d bloggers liken dit: