Tarieven

Inge

Voordat we een HSP begeleidingstraject starten, is het altijd mogelijk om een gratis kennismakingsgesprek in de praktijk (max. 30 minuten) in te plannen. Is er van beide kanten een goede klik ? Dan volgt er een intakegesprek van 1-1,5 uur à €90,00. Bij de start van een vervolgtraject neem ik deze kosten voor mijn rekening en is dit gesprek voor jou dus gratis.

Maatwerk

Een traject is altijd volledig afgestemd op jou. Afhankelijk van vragen, wensen, vorm en duur, doe ik een trajectvoorstel op maat. Deze prijzen variëren tussen de €1697,- en €2147,- voor een traject van 5 à 6 maanden. De kosten zijn afhankelijk van frequentie, duur en de intensiteit van het coachingstraject. In overleg is betalen in termijnen mogelijk.

Bij de prijs zit alles inbegrepen: intakegesprek, coachingsafspraken, sessies, btw (voor zakelijke klanten ex btw), materiaal, tussentijds mail-, whatsapp- en/of telefonisch contact, verslagen, advies en/of tips voor thuis, eventuele bezoeken aan school of werkplek en eventuele samenwerking met andere professionals.

Follow up sessies

Mocht je na afloop van een traject nog steeds de behoefte voelen om af en toe gecoacht te worden. Heb je op bepaalde gebieden nog ondersteuning nodig of heb je behoefte aan een “HSP APK” dan is het mogelijk om inspiratiesessies te boeken. Ik werk hiervoor met een strippenkaart systeem. Indien hier behoefte aan is ontvang je richting het einde van het traject hiervoor een passend voorstel.

Tijdsduur van de sessies

HSP kennismakingsgesprek (gratis)
Intakegesprek
HSP begeleidingsconsult
Follow-up/ inspiratie sessie

max. 30 minuten
max. 1 ½ uur
max. 1 ½ uur
max. 1 ½ uur

Daniël

De massages die worden uitgevoerd door Daniël worden aangeboden in een blok van minimaal 1 uur. Het tarief voor een massage is €60,- per uur incl. btw. Voor massages aan huis binnen de regio Rotterdam geldt een reiskosten toeslag van €0.25 /km vanaf de praktijk. Dit is ook van toepassing op de workshop massage voor stellen

Ook is het mogelijk om een 4 handen massage door Daniël en Inge te ontvangen. De tarieven hiervoor zijn €147,- per uur incl. btw.

Tijdsduur van de sessies

Volledige lichaamsmassage
Ayurvedische ontspanningsmassage
Deelmassage, bijvoorbeeld rug en benen
4-handen massage
Workshop massage voor stellen

1½ uur
1½ uur
1 uur
min. 1 uur
€135,-

Trainingen

Trainingen zijn klant specifieke en op maat gemaakte trajecten. Heeft u hiervoor interesse dan plannen we een intakegesprek om de wensen vast te stellen. De kosten hiervoor zijn €90,- exclusief reiskosten à €0.45 /km. Aan de hand van het intakegesprek volgt een offerte, op basis van de besproken wensen en behoeften. Indien men akkoord gaat met de offerte worden de kosten van de intake in mindering gebracht op de totaalprijs.

Rekeningnummer: NL14 KNAB 0258 8136 95 t.a.v. Balancing Praktijk

Let op:

  • Bij behandelingen aan huis (alleen regio Rotterdam) worden € 0,25 per km aan reiskosten in rekening gebracht.
  • De sessies variëren in tijd, afhankelijk van de besproken stof of wat er nodig is, maar zullen niet langer duren dan 1,5 uur. 
  • In onze praktijk is er geen wachtruimte aanwezig, dat betekent dat u niet eerder dan 5 minuten voor de afgesproken tijd naar binnen kunt. Graag uw begrip hiervoor.
  • Op onze sessies zijn algemene voorwaarden van toepassing, deze kunt u vinden op het intakeformulier, welke per mail toegezonden zal worden bij het maken van een afspraak, deze zijn conform de AVG wet.
  • Ben je verhinderd om naar de afspraak te komen, geef dit dan tenminste 24 uur van te voren door via app, mail of telefonisch, dan wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht.