Tarieven

Inge

Voordat we een HSP begeleidingstraject starten, is het altijd mogelijk om een gratis kennismakingsgesprek in de praktijk (max. 30 minuten) in te plannen. Is er van beide kanten een goede klik ? Dan volgt er een intakegesprek van 1-1,5 uur á €90,00. Bij de start van een vervolgtraject neem ik deze kosten voor mijn rekening en is dit gesprek voor jou dus gratis. Een traject is altijd volledig afgestemd op jou. Afhankelijk van vragen, wensen, vorm en duur, doe ik een trajectvoorstel op maat. Deze prijzen variëren tussen de €1697,- en €2147,- voor een traject van 5 à 6 maanden. De kosten zijn afhankelijk van frequentie, duur en de intensiteit van het coachingstraject. In overleg is betalen in termijnen mogelijk.

Bij de prijs zit alles inbegrepen: intakegesprek, coachingsafspraken, sessies, btw (voor zakelijke klanten ex btw), materiaal, tussentijds mail-, whatsapp- en/of telefonisch contact, verslagen, advies en/of tips voor thuis, eventuele bezoeken aan school of werkplek en eventuele samenwerking met andere professionals.

Mocht je na afloop van een traject nog steeds de behoefte voelen om af en toe gecoacht te worden. Heb je op bepaalde gebieden nog ondersteuning nodig of heb je behoefte aan een “HSP APK” dan is het mogelijk om inspiratiesessies te boeken. Ik werk hiervoor met een strippenkaart systeem. Indien hier behoefte aan is ontvang je richting het einde van het traject hiervoor een passend voorstel.

HSP kennismakingsgesprek (gratis) max. 30 minuten
Intakegesprek max. 1 ½ uur
HSP begeleidingsconsult/ Inspiratie sessie max. 1 ½ uur
Kindercoach intakegesprek  met ouders/ verzorgers of intakegesprek voor de Ik ben Oke training max. 1 uur
Ik ben Oké! training individueel (7 bijeenkomsten) incl. werkboek, drinken en iets lekkers 1 uur per keer

Daniël

De tarieven voor een massage of magnetiseer sessie zijn €60,- per uur, inclusief 21% BTW. 

De tarieven voor een 4 handen massage zijn €147,- per uur, inclusief 21% BTW.

Volledige lichaamsmassage 1½ uur
Ayurvedische ontspanningsmassage 1½ uur
Deelmassage, bijvoorbeeld rug en benen 1 uur
Workshop massage voor stellen € 135,-
4 handen massage min 1 uur

Rekeningnummer: NL14 KNAB 0258 8136 95 t.a.v. Balancing Praktijk

Let op:

  • Bij behandelingen aan huis (alleen regio Rotterdam) worden € 0,25 per km aan reiskosten in rekening gebracht.
  • De sessies variëren in tijd, afhankelijk van de besproken stof of wat er nodig is, maar zullen niet langer duren dan 1,5 uur. 
  • In onze praktijk is er geen wachtruimte aanwezig, dat betekent dat u niet eerder dan 5 minuten voor de afgesproken tijd naar binnen kunt. Graag uw begrip hiervoor.
  • Op onze sessies zijn algemene voorwaarden van toepassing, deze kunt u vinden op het intakeformulier, welke per mail toegezonden zal worden bij het maken van een afspraak, deze zijn conform de AVG wet.
  • Ben je verhinderd om naar de afspraak te komen, geef dit dan tenminste 24 uur van te voren door via app, mail of telefonisch, dan wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht.