Wie zijn wij?

Inge Hofman

Mijn naam is Inge Hofman, getrouwd met Daniël en samen hebben we twee opgroeiende sensitieve tieners.
Ik ben oprichtster van Balancing, HSP café Rotterdam, Freehugs010, coach, trainer en spreker en ervaringsdeskundige op het gebied van HSP en HSS.

Al jaren weet ik dat ik een gevoelsmens ben, maar na de geboorte van mijn twee kinderen kwam dat nog meer tot uiting. Ik zocht naar een manier om mijn hooggevoeligheid positief te gebruiken. In onze zakelijke en snelle wereld word je al snel gezien als anders en onbegrepen. In de ontdekkingstocht naar mezelf, heb ik meerdere opleidingen gedaan, waaronder die van HSP-begeleider. Er ging een wereld voor me open, ik leerde beter met mijn eigen hooggevoeligheid om te gaan en de lasten werden kwaliteiten. Vele opleidingen en cursussen volgde, waaronder: kindercoach, sensi-therapie, creatieve coaching voor kinderen en (jong)volwassenen, okt 2020 start ik met de opleiding familieopstellingen.

Door mijn sociaal pedagogische achtergrond en mijn gevoeligheid kan ik me goed inleven in volwassenen en kinderen. Ik kijk graag naar de mens in zijn geheel. Iedereen is uniek en goed zoals hij/zij is. Doordat ik twee hooggevoelige kinderen heb en zelf hooggevoelig ben, weet ik uit ervaring hoe je met gevoeligheid kunt omgaan, maar ook welke struikelblokken je tegen kunt komen, zeker als je daarnaast ook nog HSS (high sensation seeker) bent. In mijn praktijk wil ik jou door middel van coaching en training helpen om de weg weer naar jezelf te (her)vinden. Zodat je kunt ervaren dat je hooggevoeligheid ook als kracht kunt inzetten!

“Het mooiste dat je kunt worden, is jezelf !”

Daniël Hofman

Mijn naam is Daniël Hofman, getrouwd met Inge. Binnen Balancing werk ik als trainer, coach en masseur. Daarnaast ben ik mede organisator van HSP café en Freehugs010

Ik ben een doener, een verbinder, een trainer, een inspirator en motivator. Gepassioneerd over voeding, beweging en stress. Op zoek naar de mens achter de mens.  Als trainer en coach help ik mensen bij stress gerelateerde problemen. Door middel van mijn training “Zet je stress de deur uit!” begeleid ik mensen naar een betere omgang met stress en het voorkomen van burn-out. Voor bedrijven de ideale training om medewerkers te helpen in het voorkomen van burn-out en overspannenheid.
Daarnaast bied ik binnen Balancing hulp in de vorm van massage en beweging/ coaching.  Ik kan je met behulp van magnetiseren en masseren helpen om lichamelijke en emotionele blokkades op te lossen. Mijn persoonlijke aanpak gaat verder dan een standaard massage/ magnetiseersessie. Vanuit mijn intuïtie kan ik feilloos voelen waar blokkades zitten en deze gericht masseren/ behandelen middels magnetiseren. Zo ontstaat volledige ontspanning in het lichaam en daarmee ook een vermindering van spanning voor de geest.  Wil je zelf ook leren masseren en wil je persoonlijke aandacht kijk dan bij onze workshop massage voor stellen.

Daarnaast bied ik een unieke combinatie van sport en coaching aan: vliegercoaching. Actief bezig zijn met je lijf gekoppeld met inzichten. Lees bij het aanbod meer over hoe ik dit unieke krachtsymbool tijdens coachingssessies zal inzetten. Fly high, stay low!

Op zoek naar bedrijven die open staan voor het welzijn van hun personeel. En als bijkomend voordeel een besparing van kosten op het gebied van ziekteverzuim. In deze inspirerende en interactieve training gaan we onderzoeken wat stress betekend, wat het met je doet en hoe je het kan verminderen, zowel op zakelijk als privé gebied.  Mocht een medewerker na het volgen van de training verder ondersteuning nodig hebben kan dit met persoonlijke coaching. Omdat we in een ratio gerichte maatschappij leven vind ik het heel belangrijk om vooral met het lijf bezig te zijn. Dit doe ik door zelf fysiek bezig te zijn (windsurfen, fitness, power kiten) en door het aanbieden van massages.

Maak een afspraak via het contactformulier, telefonisch of via de email.

 surfen,

Geef een reactie