Wij blijven open!

Lieve mensen,

in deze tijd van angst en een hoop voorzorgsmaatregelen ivm het Corona virus hebben wij besloten om onze praktijk júist open te houden. Wij geloven dat angst een slechte raadgever is en dat angst ervoor zorgt dat we van elkaar verwijderd raken, waardoor we weer vatbaarder zijn voor ziekte, doordat stress ons immuunsysteem zwakker maakt. Wij zijn van mening dat we juist nú in contact met elkaar mogen blijven. Uiteraard nemen wij altijd de hygiene in acht en zeker nu. De handdoeken zullen zoals altijd na iedere massage gewassen worden en onze handen wassen we netjes. Bij binnenkomst geven we mensen een hand, indien die niet gewenst is kun je dit uiteraard aangeven. Ook voor coaching zullen we open zijn, misschien dat er op dit moment juist wat meer angsten of onzekerheden boven komen of andere dingen waar je tegenaan loopt, wij staan ook dan voor je klaar! Verhoog je vibratie door positief te blijven, aan jezelf te werken, leuke dingen te blijven doen, een massage voor jezelf te boeken bijv. Kom vooral langs, wij staan voor je klaar!

Bij vragen kun je ons altijd een berichtje sturen of contact opnemen via 0611645825

warme groet Daniël en Inge

Balancing 10 jaar

Feest!

Dit jaar op 1 april mag ik terugkijken op 10 jaar Balancing. Jaren waarin ik vele cliënten heb mogen begeleiden, die weer meer in hun kracht zijn gaan staan. De afgelopen jaren heb ik ook veel over mezelf geleerd en ben ik ook met mijn eigen processen aan de slag gegaan, waardoor als mens maar ook als coach gegroeid ben.

Ik ben erg dankbaar voor alle jaren die zijn geweest en dat er nog maar vele jaren bij mogen komen. Dit wil ik graag vieren met jullie! Bij feest horen natuurlijk ook kadootjes. In de hele maand april krijgen jullie op al onze sessies en massages €10 korting!

Deelnemers over “Workshop massage voor stellen”

Afgelopen week heb ik weer een workshop massage voor stellen mogen geven. Dit koppel had vooraf door gegeven dat ze vanwege fysieke beperkingen niet het standaard programma konden volgen. Door diverse aanpassingen te maken in de workshop hebben ze hoop kunnen leren, toegepast op hun persoonlijke situatie.

En als je dan onderstaande review krijgt weet je gewoon dat je weer een koppel een fijne leerzame avond hebt bezorgd #trots#lovemyjob#massagemakespeoplehappy

Daniël dacht al van tevoren mee met onze situatie en wist gedurende de avond goed in te spelen op onze vragen. Ik vond het prettig dat hij zijn eigen structuur durfde los te laten en flexibel omging met wat we tegenkwamen. Ondertussen hebben we veel gelachen, wat zeker bijdroeg aan de goede sfeer. Een leuke avond die we iedereen kunnen aanraden!

 

Kennismakingsactie Yogamassage

Yogamassage

Op dit moment ben ik hard bezig aan mijn opleiding yogamassage. Voor veel mensen is dit nog vrij onbekend, hieronder even een korte uitleg. En een leuke kennismakingsactie!

Thaise Yoga Massage bestaat uit een zeer doeltreffende combinatie van yoga, massage en acupressuur. Je wordt door de masseur gemasseerd en er worden rekkingen en strekkingen toegepast. Dat gebeurt over de kleding heen, waarbij de gemasseerde op een mat op de grond ligt. Deze vloeiende, doorgaande beweging van de ene strekking naar de ander,brengt de gemasseerde in een diepe ontspanning. Veel mensen ervaren in onze maatschappij veel stress en hebben door hun drukke bestaan te weinig ontspanningsmomenten.

Bovendien zitten veel mensen een groot aantal uren per dag achter de computer, waardoor zij gebrek aan beweging hebben en klachten kunnen ontstaan, die met de strekkingen uit de Thaise yogamassage kunnen worden verholpen. En dat maakt dat de Thaise massage zo onderscheidend en effectief is.

Deze massagetechniek is in Thailand ontstaan vanuit de Indiase yoga en Chinese acupressuur technieken (shiatsu). Van oorsprong werd het alleen door Boeddhistische monniken in kloosters gegeven. Deze massagevorm kent een lange historie. Zo paste de persoonlijke arts van Boeddha deze therapie al toe en tot op de dag van vandaag is deze massagetechniek een belangrijke behandelmethode in de Thaise ziekenhuizen.

De yoga strekkingen houden/maken de spieren en gewrichten soepel en sterk, brengt de energiebanen beter in balans, werkt aardend en geeft letterlijk een gevoel van innerlijke rust en meer ruimte in het lichaam. Het activeert de bloedsomloop en het lymfesysteem en verbetert de algehele vitaliteit, waardoor chronische fysieke pijn of klachten kunnen verdwijnen. De acupressuur techniek zorgt ervoor dat energie vrij door de energiebanen gaat stromen. De massage kan therapeutisch gegeven worden, maar ook preventief, ter voorkoming van klachten.

mag niet toegepast worden bij hoge bloeddruk of ernstige lichamelijke klachten!

bron:sawadeemassage.

Maak nu voordelig kennis met Thaise yogamassage! Gedurende mijn opleiding bied ik deze massage van ongeveer 1,5 uur aan voor maar €35. Neem contact met me op via Info@balancingpraktijk.nl voor alle mogelijkheden.

Leuke nieuwjaarsactie

2018 is net van start gegaan en misschien heb jij net als zoveel mensen ook wel dat goede voornemen om beter voor jezelf te zorgen. Om nu eindelijk eens hulp in te schakelen omdat je vastloopt in je hooggevoeligheid en twijfelde je of je het wel moest doen. Of heb je enorme behoefte aan een heerlijke ontspannende massage. Nu is het moment, twijfel niet langer, maar ga voor de beste versie van jezelf in dit jaar. Geef dit kado aan jezelf, want dat ben je echt waard!
En om jou alvast een mooi kadootje te geven hebben we een leuke nieuwjaarsactie: tm 31 januari krijg je 20% korting als je voor de eerste keer komt, natuurlijk is dit ook leuk om kado te geven aan iemand die net even dat extra zetje kan gebruiken. Dit geldt voor alle massages en coachingssessies. Om je net misschien even over dat drempeltje heen te helpen.
Heb je toch nog vragen of twijfels stuur me dan even een berichtje via info@balancingpraktijk.nl

hou de site in de gaten voor meer leuke acties!

 

 

Schilder je Engel

In samenwerking met Rosalinde van Love by Angels, verzorgen wij in mei een workshop Schilder je Engel. Deze dag omring je je met de zachte energie van de engelen. Je maakt een creatie van jouw beschermengel op papier en krijgt daarbij een gechannelde boodschap mee naar huis. We zorgen voor een veilige setting en de groep zal niet groter zijn dan 6 personen, zodat iedereen persoonlijke aandacht krijgt. Een heerlijke dag voor jezelf. Wil je dat ook met bijv een vriendinnengroep, of vrijgezellenfeestje, dat kan! Wij kunnen deze dag voor jullie verzorgen, evt op een locatie naar keuze in de buurt van Rotterdam.

Kijk voor meer informatie op onze Facebookpagina van Schilder je Engel of neem contact met een van ons voor de mogelijkheden.

Warme groetjes Inge en Rosalinde

Valentijnsactie 2017

Onze Valentijnsactie loopt nog steeds. Maak nu gebruik van €10,- korting per uur op een heerlijke massage. De actie loopt nog tot 28 februari. Boek je voor deze datum een massage dan kan je gebruik maken van onze kortingimg_2649

Valentijnsactie 2017

Wil je een mooi cadeau voor jezelf? Maak dan gebruik van onze Valentijns actie en krijg €10,- korting op alle massages. Zie ik je binnenkort?

Warme groet,

Daniël

img_2649

nieuw logo HSP begeleiders

imageIk vind het leuk om jullie te vertellen dat er een prachtig logo is ontworpen voor alle gecertificeerde HSP begeleiders. Daar ben ik er een van en wat ben ik daar trots op! Graag deel ik daarom ook de gedachte achter dit mooie logo en welke rol ik als HSP begeleider hierin heb.

 

Het logo heeft de vorm van een vlinder.

Waarom een vlinder?

De vlinder symboliseert een transformatie zoals wij die zelf kunnen ondergaan in een proces waarin we zoeken naar persoonlijke vrijheid. De vlinder begint zijn leven als rups en gaat in zijn cocon een heel proces tegemoet.

Maar voordat hij dat proces ingaat moet hij over genoeg energie beschikken. Daarom eet een rups de hele dag. Hij is voortdurend met zichzelf bezig om de toekomstige transformatie te kunnen doorstaan. Hij schenkt zichzelf van rups tot vlinder alle aandacht. Zo is de natuur, het handelt op dat moment alleen voor zichzelf. Dat is niet zelfzuchtig, maar verzorgend en intelligent.

In de cocon, zijn eigen binnenwereld, vindt de verandering plaats. Deze veilige ruimte realiseert hij voor zichzelf zodat alle aandacht kan worden geschonken aan het geleidelijke groeiproces. Geduld is hierin belangrijk om volledig tot bloei te komen. Daarna verschijnt het in zijn puurste schoonheid. De pracht van de binnenwereld wordt middels de nieuwe uiterlijke vorm als vlinder aan de wereld getoond. Zijn liefde danst en is zorgzaam voor andere levensvormen, waaraan de vlinder via de bestuiving hun voortbestaan gunt.

Een totale transformatie in, voor en met zichzelf, teneinde de natuur te dienen.

Een gecertificeerd hsp begeleider rijkt jou de hand, om samen met jou middels de juiste aandacht en energie in de leergang je persoonlijke transformatie als hooggevoelig persoon te stimuleren. Op zoek naar jouw binnenwereld, jouw veilige plaats, teneinde een vlinder te worden.

Dan danst ook jouw liefde.

 

Valentijnsactie

image