HSP en HSS test

Wil je weten in hoeverre je HSP je kracht is of wil je juist ontdekken wat nog punten zijn waar je aan kan werken? Maak dan gebruik van de HSP 3 in 1 test.ย 

Op het internet zijn meerdere testen in omloop maar de meesten hebben alleen een ja of een nee als antwoord mogelijkheid. Het unieke van deze test is dat er drie antwoord mogelijkheden zijn. Waardoor je beter een onderscheid kan maken in hoeverre een punt een belemmering voor je oplevert of dat je dit al als kracht gebruikt.

Door je email adres achter te laten krijg je toegang tot de 3 in 1 test. Je kunt deze downloaden en voor jezelf invullen.ย 

Ben je bekend met HSP en ben je benieuwd of je ook prikkelzoekend bent, dan bestaat er de HSS test. HSS staat voor High Sensation Seeker, of te wel een HSP-er die juist op zoek gaat naar prikkels. In deze test staan een aantal vragen die je een indicatie kunnen geven in hoeverre dit voor jou van toepassing is. Onderaan de test vind je direct de uitslag.

Heb je een van de testen ingevuld en ben je benieuwd naar de resultaten neem dan contact met me op via info@balancingpraktijk.nl. Dan kunnen we de uitkomsten bespreken en kijken of we van jou lasten nog meer krachten kunnen maken.