HSP Intensive

HSP begeleiding met nog meer diepgang

Stel je loopt vast in je HSP maar je weet dat er nog meer is en je kan er je vinger niet opleggen. Vage klachten, patronen die je maar niet doorbroken krijgt, valkuilen waar je in blijft stappen. Dan is HSP intensieve iets voor jou. Geef jezelf de kans om jou nieuwe ik te ontwikkelen. Op naar de beste versie van jezelf.

Laat je door Inge begeleiden naar de mooiste versie van jezelf

Een HSP intensive traject heeft als basis de HSP begeleiding.
Je gaat leren waar jouw blokkades liggen. Ik ga je stap voor stap meenemen in het traject. Van herkenning van van je gevoeligheid naar krachtige tools om daadwerkelijk in het dagelijks leven goed om te gaan met alle prikkels die we ervaren. Daarnaast gaan we een stuk dieper in op de materie. Ik zet al mijn tools en kennis in om jou te helpen om van je gevoeligheid een kracht te maken.Β 

Hoe ziet een traject eruit?

Bij het HSP intensieve traject stel ik al mijn kennis en kunde voor jou ter beschikking. Aanvullende tools die gebruikt worden zijn: familie opstellingen, traumaverwerking, ondersteunende essentiΓ«le olie, massage, creatieve coaching, lichaamswerk. Dit traject stel ik geheel samen aan de hand van jouw behoeften en wensen. Tevens krijg je ook huiswerkopdrachten mee zodat je met de tools actief aan de slag gaat.