Workshop massage voor stellen

Zou je graag een keer een ontspanningsmassage workshop willen volgen maar voel je je niet op gemak in een grote groep, dan heb je bij Balancing de mogelijkheid om een massage voor twee te volgen. De workshop massage voor stellen is de manier om elkaar te leren masseren.
Deze workshop is speciaal bedoeld voor stellen, partners, vrienden kortom iedereen die het fijn vindt om te masseren en gemasseerd te worden.

Wat gaan we doen:

In deze workshop staat de aandacht voor het individu centraal. De massagetechnieken worden door mij voorgedaan waarna je het zelf gaat oefenen op je partner.

In deze workshop ben je zowel gever als ontvanger. Jullie bepalen samen in welke volgorde. Het doel van de workshop is het leren van een aantal massage technieken.  Jullie gaan een aantal basis massagetechnieken leren,. Daarnaast zullen ook een aantal technieken uit o.a. de lomi lomi massage en de Champissage meegenomen worden. Na de workshop zijn jullie in staat om elkaar een ontspannende massage te geven.

Samen werken aan ontspanning

 We werken tijdens de workshop vooral op de achterkant van het lichaam. Omdat hier vaak de stress gebieden in ons lichaam zitten. Rug, nek en schouders zijn voor veel mensen plekken die vast zitten.  Mocht er behoefte aan zijn dan kunnen we ook andere delen van het lichaam meenemen in de workshop. Dit kunnen we vooraf in overleg bepalen. Naast dat we stil staan bij de technieken is er ook aandacht voor de afstemming op de partner en een goede massage houding.

Praktische informatie

De workshop vind plaats in de praktijkruimte van Balancing in Rotterdam en is op doordeweekse avonden (uitgezonderd de vrijdagavond) te boeken van 19:30 tot 21:45 / 22:00 uur.  De investering voor deze workshop is €135,- voor twee personen. Natuurlijk is het ook mogelijk om de workshop te volgen in je eigen vertrouwde omgeving. Bij een workshop aan huis worden reiskosten a 0,35 cent/km vanaf Rotterdam Alexanderpolder in rekening gebracht. Na afloop krijgen jullie een klein flesje massage olie en een hand-out met alle technieken mee om het geleerde in de praktijk te gaan oefenen.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden neem dan contact op via het contactformuliertelefonisch of via de email. Tijdens de massage maak ik gebruik van een olie op basis van amandelen. Voor mensen met een allergie voor noten is er ook een olie op basis van druivenpitten aanwezig.