GRATIS kennismakingsgesprek

Je weet al een tijdje dat je hoogsensitief bent en hebt er wellicht al wat over gelezen. Het lukt je nog niet om hier goed mee om te gaan, je blijft er last van houden. Je ervaart een vol hoofd en een kort lontje en je bent vaak erg moe en je neemt snel emoties van anderen over. Natuurlijk wil je hier verandering in brengen, maar waar en hoe moet je beginnen?

Daarom bied ik jou dit kennismakingsgesprek aan. In dit gesprek kijk ik met je mee en gaan we samen op zoek naar die punten waar je op korte termijn veranderingen in kan aanbrengen. Het enige wat je hoeft te doen is een aantal vragen beantwoorden. Met die antwoorden  kijk ik alvast naar wat jij nodig hebt en wat ik jou kan bieden. Want één ding is zeker: met je hooggevoeligheid om leren gaan is echt mogelijk, ook voor jou.  En wat heb jij nodig om ook echt stappen te maken?

Met een druk op de knop hiernaast, kun je direct een afspraak maken in mijn digitale agenda. Je krijgt er vanzelf een bevestiging van in je mailbox. Met deze bevestiging kun je het ook in je eigen digitale agenda plaatsen!

Ik kijk er naar uit om je te spreken !

Maak direct een afspraak

Daarnaast krijg je een email met daarin een vragenlijst. Als jij de vragen voor me wilt beantwoorden, kan ik me goed voorbereiden en maken we er een waardevol half uurtje van. Let op; check ook even je map reclame of de spambox mocht deze mail daarin terecht komen.

maak direct een afspraak
Chat openen