Mannencirkel Rotterdam

Mijn naam is Daniël Hofman en ik ben een gevoelige man. Sinds januari 2019 ben ik gestart met een mannencirkel. Ik vind dat er in onze maatschappij te weinig ruimte  is voor mannen is om te praten over wat er echt in ons gebeurt. Natuurlijk kunnen we over voetbal, auto’s en het werk praten. Maar waar hebben we het over gevoel, wensen, verlangens, onzekerheden, relaties. Zo’n plek wil ik creëren, een veilige plek voor mannen om te delen. Alles is bespreekbaar, alles mag gedeeld worden; angsten, verlangens, verwachtingen, dromen, wensen, relaties, seksualiteit, moed, fantasieën, blijdschap, boosheid, etc.

Elke laatste donderdag van de maand komen we bij elkaar rond het vuur. Bij goed weer buiten in de achtertuin, onder onze veranda. Bij slecht weer in de praktijkruimte. Van 20:00 tot 22:00. Een kleine bijdrage van €2,- voor koffie, thee en wat lekkers is gewenst. Aanmelden kan via info@balancingpraktijk.nl

Donderdag 28 november was de laatste cirkel van 2019. Dit zijn de data voor 2020: 30 januari, 26 maart, 30 april, 28 mei, 25 juni. De tweede helft van 2020 volgt later.

%d bloggers liken dit: