4-Handenmassage

Wat is er prettiger dan een ontspanningsmassage. Een massage waarbij je heerlijk kan wegzakken onder de aanraking, de warme olie en de volledige aandacht. Juist in een 4 handen massage. Hierbij wordt je zowel door Daniël als Inge gemasseerd. Een uniek samenspel van twee masseurs. Doordat wij beide zeer gevoelige mensen zijn kunnen wij uitstekend aanvoelen wat er op het moment nodig is. Waar zit de spanning in het lijf, welke plekken willen graag aandacht. Wij kunnen dit zeer gericht aandacht geven voor een totale ontspanning. Doordat wij al jaren samen zijn vullen wij elkaar aan in een harmonieuze massage.

Wat levert het je op als cliënt: een totaal andere ervaring dan een gewone massage. Tijdens een reguliere massage kunnen je hersenen nog registreren wat er gebeurt. Door de aanwezigheid van 4 handen kun je niet meer registeren en bijhouden wat er waar gebeurt. Met als gevolg dat je je volledig kunt ontspannen zonder met je aandacht bij de handen van de masseur te zijn. De massages zijn absoluut niet erotisch van aard.

Tijdens de massage maken we gebruik van een olie op basis van amandelen. Voor mensen met een allergie voor noten is er ook een olie op basis van druivenpitten aanwezig. We combineren deze basisolie met de essentiële oliën van dōTERRA. De massages zijn te boeken op doordeweekse avonden van maandag tm donderdag. Heb je interesse in een massage neem dan contact op via het contactformulier, telefonisch of via de email. Wil je weten hoe anderen een massage hebben ervaren kijk dan eens bij de recensies.