Heppie massage

fotos heppiemassage pimWat is Heppiemassage?

Heppiemassage bestaat uit verschillende massagetechnieken en wordt stapsgewijs en gestructureerd opgebouwd en afgestemd op de behoeftes van de persoon in kwestie. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende massagevormen (diepe drukmassage, strijkmassage, hand- en voetmassage) in combinatie met aromatherapie en evt het gebruik van helende stenen. Dit kan zowel over de kleding heen als op de huid. Bij massage op de huid maak ik gebruik van aromatische oliën, deze laat ik de persoon zelf uitkiezen. In eerste instantie zullen we beginnen met een massage over de kleding heen. Ik stem de massage af op de wensen van de cliënt. Tijdens een massage van een kind blijft de ouder/verzorger erbij. Deze kent het kind en zijn/haar reactie namelijk het beste.

Voor wie is de Heppiemassage?

Heppiemassage is voor alle kinderen geschikt, maar met name voor de prikkelgevoelige kinderen, zoals kinderen met ASS, ADHD of HSP.                                                                        Ook kan een Heppiemassage ingezet worden voor (hoog)gevoelige volwassenen die moeite hebben om goed contact te maken met het lijf.

Wat doet Heppiemassage?

Door aanraking en massage worden verschillende hormonen gestimuleerd die een goed gevoel geven, de hechting bevorderen en de stress verminderen. Massage bevordert de slaap, werkt aardend en begrenzend, kan pijn verzachten en helpt bij stress en spanning. Onderzoek toonde aan dat een regelmatige massage bij mensen met autisme de stress vermindert en het contact bevordert…
Door stimulatie van verschillende zintuigen tegelijkertijd wordt er meer evenwicht gebracht in het gebruik van linker-en rechterhersenhelft

Klachten die vaak voorkomen bij kinderen zijn slaapproblemen, hoofdpijn, buikpijn, onrust en stress, teruggetrokken gedrag, stil zijn of juist hyperactief. Het vermindert angst en onrust, zorgt voor ontspanning en kinderen kunnen er beter door slapen. Doel van de Heppie Massage is dat mensen lekkerder in hun vel komen te zitten, rustiger worden, prikkels beter kunnen verdragen en meer ontspannen zijn.

Indien je graag een afspraak wilt maken voor een Heppiemassage doe dit dan via het contactformulier, telefonisch of via de email.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.