Recensies

Recensies HSP begeleiding :

” in januari 2019 ben ik met burn-out klachten bij Inge terecht gekomen. Ook liep ik keer op keer vast met mijn hoogggevoeligheid. Inge heeft mij meer inzicht gegeven over hoe ik met mijn hoogggevoeligheid kan omgaan. Inge is een ervaringsdeskundige op het gebied van HSP en met haar warmte, kennis en creativiteit is zij een coach die ik iedereen zou aanbevelen.”

 

 

 

Enkele massage cliënten hebben hun ervaringen gedeeld nadat zij een massage hebben ontvangen. Hieronder een aantal recensies van cliënten van massage:

Kim van der Sluis, ontspanningsmassage:

Een aantal weken heb ik mijn eerste ontstress massage gehad bij Balancing praktijk. De afgelopen maanden waren door omstandigheden erg stressvol waardoor ik continu spanning zette om mijn nek en rug. Ik hoopte dan ook dat een full body massage verlichting zou bieden. Ik wist niet precies wat ik me er bij voor moest stellen dus was het best een beetje spannend.

Ik koos uit de oliën degene die me het meeste aansprak en de massage ging van start. Binnen enkele minuten voelde ik mijn lichaam compleet ontspannen. Het voelde letterlijk alsof de stress uit mijn lichaam stroomde. Vooral de massage aan armen, handen en buik was heel bijzonder en intiem.

In het verleden heb ik regelmatig een massagebehandeling gehad maar niet eerder voelde ik me zo herboren na een behandeling als nu. Daniël had aangegeven dat de dagen na de massage hoofdpijn zou volgen, daar heb ik inderdaad een aantal dagen last van gehad. De tip om veel water te drinken hielp goed. Mijn schouders en nek waren de afgelopen weken een stuk minder gespannen, ik hoop dat na een aantal behandelingen de klachten volledig verholpen zijn. Ook psychisch was het een verlichting, ik kreeg van meerdere personen ook te horen dat ze vonden dat ik opener was na de behandeling. Zelf merkte ik dat ik me de dagen daarna meer verbonden voelde met mijn lichaam, iets wat ik lastig kan uitleggen en wat je echt zelf een keer moet ervaren.

Ik zou daarom iedereen een massage aanbevelen bij Balancing Praktijk!

 

Gino en Bianca, workshop massage voor stellen:

Wij vonden massage voor stellen erg leerzaam en leuk. Wij hebben de begeleiding als zeer prettig ervaren. In 2 uur tijd hebben wij door middel van goede uitleg en voorbeelden de basis van het masseren geleerd. Wij hebben het als zeer positief ervaren en raden het zeker aan bij andere stellen!
Met vriendelijke groet,

Gino en Bianca

 

Liesbeth en Pascal, workshop massage voor stellen:

‘Mijn vriend en ik hebben de workshop massage voor stellen gevolgd. Het was een leuke ervaring, waarbij we veel basistechnieken voor het masseren hebben geleerd. Doordat je zelf ook gemasseerd wordt was het bovendien erg ontspannend, en kon je meteen aanvoelen wat voor effect de technieken op je lichaam hadden. Een aanrader!’

Met vriendelijke groet,

Liesbeth en Pascal

 

Annette van en Houten, Ayurvedische ontspanningsmassage:

Mijn balans is idd beter geworden door de massage, ik probeer wat meer vanuit mijn gevoel te beslissen ipv met mijn verstand. Ik heb daarna een beslissing genomen waar ik al een poosje mee rond liep op basis van gevoel ipv verstand. En dat luchtte enorm op. Verder vond ik het heel prettig hoe rustig jij was en dat er niets opgedrongen werd.

 

Lenneke, workshop massage voor stellen (aan huis)

Voor de verjaardag van mijn vriend heb ik een ontspanningsmassage voor stellen geboekt. In plaats van voor beide was de focus op mijn vriend en dat ik het zou leren.
Het was heel fijn dat het mogelijk was om dit thuis en niet op locatie te doen.
In een ontspannen sfeer thuis heeft Daniël geleerd om een heerlijke massage te geven. Omdat ik nooit wist waar te beginnen en of ik het wel goed deed heb ik nu een ‘routine’ en de eerste ‘kneepjes’ onder de knie. Daniël legt rustig uit en geeft goede tips. Mijn vriend vond het een top cadeau en ik vond het heel leuk om te geven!

met vriendelijke groet,

Lenneke

Wouter en Leoni, workshop massage voor stellen

Daniël dacht al van tevoren mee met onze situatie en wist gedurende de avond goed in te spelen op onze vragen.
Ik vond het prettig dat hij zijn eigen structuur durfde los te laten en flexibel omging met wat we tegenkwamen. Ondertussen hebben we veel gelachen, wat zeker bijdroeg aan de goede sfeer. Een leuke avond die we iedereen kunnen aanraden!