Magnetiseren

Blokkades in een lichaam ontstaan door allerlei ingrijpende situaties waarbij we bijvoorbeeld verdriet, spanning, boosheid, angst hebben ervaren. Doordat we in deze tijd weinig met ons gevoel doen en meegaan in het tempo van de huidige maatschappij, denken we snel dat we een ervaring verwerkt hebben. We stoppen problemen makkelijk weg en stappen er snel overheen omdat we door moeten of gewoon niet weten hoe we hiermee om moeten gaan. Helaas pakt dat niet voor iedereen even goed uit en zul je uiteindelijk je problemen toch op je eigen manier moeten aanpakken of de tijd nemen om ze te verwerken. Doe je dat niet, dan is elk moment van rust, terugdenken aan die ingrijpende situaties die je volgens jezelf allang “verwerkt” hebt. Je blijft alleen maar rennen om niet te hoeven nadenken. Als deze problemen langer vast blijven zitten zorgen ze voor blokkades in het lichaam. De blokkades kunnen resulteren in lichamelijke en geestelijke kwaaltjes. Ook kunnen blokkades ontstaan zijn op spiritueel gebied. Oude verbindingen, ongehevelde pijnstukken, familiaire belastingen, etc. Deze blokkades kunnen verholpen worden door magnetiseren.

Wat is magnetiseren?

Magnetiseren is een van de oudste vormen van natuurlijke geneeswijzen. Bij magnetiseren maakt de magnetiseur gebruik van de energie om ons heen. Deze wordt gebundeld en gericht gebruikt daar waar het lichaam het nodig heeft. Op deze manier wordt het zelf herstellend vermogen van het lichaam geactiveerd. Een magnetiseerbehandeling is geschikt voor  alle leeftijden en wordt over de kleding uitgevoerd. Het doel van magnetiseren is het verbeteren van de balans en het herstellen van vele soorten verschillende klachten. Om een beeld te geven van het effect van mijn behandeling deel ik hier graag een ervaring van een van mijn cliënten;

“Mijn klachten of kwesties die ik voorleg aan Daniël worden altijd goed opgepakt: hij ziet heel helder wat er speelt op dat moment. Essentieel voor mij want dat schept vertrouwen en weet ik dat de behandelaar niet op een ander spoor zit. Hij kan de vinger op de juiste plek leggen waardoor een detail de aanleiding kan zijn voor een doorbraak in persoonlijke ontwikkeling.

Fysiek merk ik direct na de behandeling meer rust en stabiliteit: balans. Opvallend is dat ik meteen daarna een paar supplementen achterwege kon laten die ik al jaren gebruikte om beter te kunnen slapen. Erg fijn.”

Laura

Maak een afspraak via het contactformulier, telefonisch of via de email.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.