Stress & Burn-out begeleiding

  • Pieker je veel?
  • Moe van alle gedachten?
  • Weet je niet meer welke kant je op moet met je werk of je privé leven?
  • Ben je continue gespannen en kom je niet tot rust
  • Heb je alle signalen van je lichaam genegeerd en zit je thuis met een burn-out?

Dan kunnen wij je helpen!

Als gediplomeerde coaches en ervaringsdeskundige op het gebied van stress en burn-out kunnen we je helpen op een manier die bij jou het beste past. Binnen Balancing hebben we diverse methoden om je in geval van stress en burn-out te helpen.

We maken gebruik van meerdere disciplines. Je kunt hierbij denken aan: coaching, magnetiseren, lichaamsgericht werken (sensi-therapie).
Uniek in Nederland en door Daniël ontwikkeld: vlieger coaching. Een unieke combinatie van coaching en beweging.
Daarnaast heeft Daniël ook een gratis e-book geschreven. Vraag het e-book aan via deze button:

Ieder mens is uniek, zo ook ieder traject. Naar aanleiding van een intake gesprek kunnen we bepalen welke vorm van begeleiding het beste bij je past. Door opleiding en persoonlijke ervaring zijn zowel Inge als Daniël deskundig op dit gebied. Helaas hebben wij beide een of meerdere keren te kampen gehad met een burn-out in ons leven. Achteraf gezien hebben we daar niet of nauwelijks begeleiding bij gehad. Op eigen kracht en doorzettingsvermogen hebben we de weg naar boven weer gevonden. Daarom vinden wij dat je goede begeleiding bij een burn-out nodig hebt. Met diverse tools, coaching en mogelijk therapie helpen we je sneller er weer boven op. Waar we vooral op inzetten is een leefstijl verandering, meer vitaliteit en een beter bewustzijn van je gedachten en patronen. De oude “ik” werd ziek en is tenslotte op een punt gekomen waarop je niet meer verder kon.