Wie zijn wij?

Inge Hofman

Oprichter van Balancing, oprichter HSP café Rotterdam, oprichter Freehugs010, coach, trainer en spreker en ervaringsdeskundige HSP.
Mijn naam is Inge Hofman, getrouwd met Daniël en samen hebben we twee prachtige sensitieve kinderen.

Al jaren weet ik dat ik een gevoelsmens ben, maar na de geboorte van mijn twee kinderen kwam dat nog meer tot uiting. Ik zocht naar een manier om mijn hooggevoeligheid positief te gebruiken. In onze zakelijke en snelle wereld word je al snel gezien als anders en onbegrepen. In de ontdekkingstocht naar mezelf kwam de opleiding tot Sensi-therapeut op mijn pad.

In deze opleiding heb ik ontzettend veel geleerd, ook juist veel over mezelf. Daarna heb ik de opleiding tot HSP-begeleider gevolgd waardoor ik ook beter met mijn eigen hooggevoeligheid leerde omgaan. Daarnaast ben ik ook gediplomeerd kindercoach en geef ik als consulent de “Ik ben Oke training ” voor hooggevoelige kinderen.

Door mijn sociaal pedagogische achtergrond en mijn gevoeligheid kan ik me goed inleven in volwassenen en kinderen. Ik kijk graag naar de mens in zijn geheel. Iedereen is uniek en goed zoals hij/zij is. Doordat ik twee hooggevoelige kinderen heb en zelf hooggevoelig ben, weet ik uit ervaring hoe je met gevoeligheid kunt omgaan, maar ook welke struikelblokken je tegen kunt komen. In mijn praktijk wil ik jou door middel van coaching en training helpen om de weg weer naar jezelf te (her)vinden. Zodat je kunt ervaren dat je hooggevoeligheid ook als kracht kunt inzetten!

“Het mooiste dat je kunt worden, is jezelf !”

Daniël Hofman

Mijn naam is Daniël Hofman, getrouwd met Inge. In het dagelijks leven werk ik als gepassioneerd bedrijfstrainer bij een adviesorganisatie voor de voedingsmiddelenindustrie. Mede organisator van HSP café en Freehugs010

De afgelopen jaren ben ik gaan ontdekken dat er meer gevoelsmens in mezelf schuilt dan dat ik voorheen wist. In mijn vroege jeugd ben ik door een traumatische ervaring het contact met mijn gevoel verloren. Door de ontwikkelingen die ik meemaak met mijn partner en kinderen ben ik meer mijn gevoelige/ spirituele kant gaan ontdekken.

Omdat we in een ratio gerichte maatschappij leven vind ik het heel belangrijk om vooral met het lijf bezig te zijn. Dit doe ik door zelf fysiek bezig te zijn (yoga, fitness, power kiten) en door het aanbieden van massages.

Binnen Balancing bied ik hulp in de vorm van massage en beweging/ coaching.  Ik kan je met behulp van magnetiseren en masseren helpen om lichamelijke en emotionele blokkades op te lossen. Mijn persoonlijke aanpak gaat verder dan een standaard massage/ magnetiseersessie. Vanuit mijn intuïtie kan ik feilloos voelen waar blokkades zitten en deze gericht masseren/ behandelen middels magnetiseren. Zo ontstaat volledige ontspanning in het lichaam en daarmee ook een vermindering van spanning voor de geest.  Wil je zelf ook leren masseren en wil je persoonlijke aandacht kijk dan bij onze workshop massage voor stellen. Daarnaast bied ik een unieke combinatie van sport en coaching aan: vliegercoaching. Actief bezig zijn met je lijf gekoppeld met inzichten. Lees bij het aanbod meer over hoe ik dit unieke krachtsymbool tijdens coachingssessies zal inzetten. Fly high, stay low!

Maak een afspraak via het contactformulier, telefonisch of via de email.

 

 

 

 

 

 

Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: