Workshop beauty product maken

Ontdek de kracht van de natuur

Ontdek de kracht van natuurlijke verzorgingsproducten met een leerzame workshop van 1,5 uur waarbij je jouw eigen natuurlijke beauty product maakt bij Balancing.
Tijdens de workshop ga jij aan de slag met het maken van jouw beautyproduct naar keuze:
Een bodybutter,  een verzorgende gezichtscrème of bodyscrub.

Weten wat je smeert

Natuurlijk wil je niet alles zomaar op je huid smeren. Daarom gaan we tijdens de workshop jullie een uitgebreide instructie geven. De beauty producten brengen jullie op geur met essentiële oliën. Wij werken in deze workshop met 100% natuurlijke oliën van dōTERRA
Elke olie heeft zijn specifieke eigenschappen welke een bijdrage kunnen leveren aan jou persoonlijke product. Door goede achtergrond informatie krijg je inzicht welke olie voor jou een positieve bijdrage heeft. 

Vriendinnen uitje

Tussendoor geniet je van een lekker kopje koffie of thee en iets lekkers. Jouw zelfgemaakte product, op basis van essentiële oliën, neem je aan het eind van de les mee naar huis. De perfecte activiteit om te doen samen met je vriendinnen!

Wil je een keer langs komen om een beauty product te maken, we organiseren al een workshop voor jullie vanaf drie personen. Bij grotere groepen vanaf 6 personen is het ook mogelijk om aan huis te komen. Hieraan zijn wel wat extra kosten verbonden. Wil je meer informatie neem dan contact op via ons contactformulier of stuur ons een mail